Logo-shop

Vormgeving - Illustratie - Webdesign

Twinkeling

Illustratie, vormgeving, letters en opmaak van Logo-Shop komen optimaal samen in het bijzondere boek Twinkeling: een volwassen sprookje over verliesverwerking. Extra speciaal is dat ik dit boek samen met mijn partner Monique van der Meer maakte. Zij schreef de tekst en had daar een bepaald beeld bij. Aan mij de uitdaging om daar een geheel eigen draai aan te geven, maar wel eentje waar we beide blij mee zijn. De afbeeldingen, de kleuren evenals de vormgeving van het boek versterken het geschreven verhaal en maken het tot een geheel. De tekeningen zijn helder, fris, strak en tegelijk speels. Er mocht vrolijkheid in zitten.

Twinkeling: een volwassen sprookje over verliesverwerking. Paperback 19x19cm. Uitgever: Attrakt. Te koop via o.a. Bol.com.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Logo-shop

Thema door Anders Norén